Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző

Nyáry Gusztáv

német ügyintéző

bemutatkozás

"Németországban élő magyaroknak segítek
német családi pótlék és egyéb hivatali levelezésben, ügyintézésben
2013 óta..."

Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző
Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző

14 évet éltem Németországban, ott érettségiztem és szereztem diplomát a Fachhochschule München szállodaipari- és idegenforgalmi közgazdaságtan szakán 2001-ben.

A szállodaiparban és az idegenforgalomban, valamint a villanyszerelő segédmunkástól az online marketingig számos területen szereztem tapasztalatot.

2013 óta segítek a Németországban élő magyaroknak, elsősorban a családosoknak német nyelvű családi pótlék és egyéb hivatalos ügyintézésükben, hivatali levelezéseikben.

Kiemelt figyelemmel és szaktudással kezelem a német családi pótlék ügyeket elváltak és külön élők esetében.

3 gyermek édesapja vagyok.

„Nyáry Gusztáv cégének szolgáltatását szívesen ajánlom a velem egy cipőben járóknak:

Precíz és kifogásolhatatlan munkájáról más szolgáltatók is példát vehetnének!!

Nem titkolom, hogy előtte másokat is megkerestem, de Nyáry Gusztáv előzetes tájékoztatója volt a legérthetőbb számomra, ezért is őt választottam! 
A mai világban egy kicsit féltem az előre fizetéstől, mert rengeteg ily módú csalásról lehet hallani, de ebben az esetben SZÓ NINCS ilyesmiről.

Amikor türelmetlenül várva hívtam őt a hónapok óta tartó ügyről érdeklődve, mindig elérhető volt telefonon és minden e-mailre válaszolt!”

Orbán Attila

Milyen német ügyintézésben tudok Önnek segíteni?

Alábbiakban német ügyintéző szolgáltatásai német családi pótlék ügyben és egyéb német hivatali levelezésben és ügyintézésben:

Német családi pótlék ügyek

Elváltak német családi pótlék ügyei

  • Elváltak, tartósan külön élők esetében is jár
  • Melyik szülő a jogosult?
  • Kié a pénz?
  • És ha a másik szülő nem segít?
  • Azt mondja, neki jár, mert fizeti a gyerektartást

Elakadt az ügye?

Már megigényelte a német családi pótlékot vagy már utalják is, de

  • nincs válasz?
  • levelet kapott, de nem érti?
  • elutasították?
  • vissza akarják fizettetni a pénzt?

Német nyugdíj

Eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean.

Ügyfél vélemények a német családi pótlék ügyintézőről

„Nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani Nyáry Gusztáv, német ügyintéző szolgáltatását mindazoknak,
akik Németországban dolgoznak és jogosultak a német családi pótlék-különbözet juttatásra.

Munkáját igy jellemezném röviden: készséges, gyors, profi.

A mi ügyünk sikere egyedül neki köszönhető.”

P.Károlyné Cserszegtomaj

„Nagyon hálás vagyok az eddigi hathatós segítségéért. Mindenkinek maximálisan ajánlom a német családipótlék intézésben Nyáry Gusztáv úr segítségét.

Minden bonyolult esetben is pontosan tudja a teendőket, bármikor lehet tanácsot kérni tőle, az egész folyamat során hathatós támaszt nyújt, úgy szakmailag, mint emberileg.

Kicsit több, mint fél év alatt jutottam a pénzhez, ez valóban meglehetősen hosszú időnek tűnik, néha kilátástalannak tűnt a harc, de ezen időszak alatt sosem éreztem, hogy magamra maradtam volna a problémáimmal.”

Cs.Csilla

„A volt férjem, gyermekeim édesapja évek óta Németországban dolgozik. 2013 nyarán indítottuk el a német családi pótlék igénylését.

Sajnos sehova nem haladt az ügy, többszöri telefonálás után is azt az információt kaptuk, hogy folyamatban van… Türelmesen vártam, azt gondoltam rengeteg a munkájuk, elhúzódik az ügyintézés.

2015. áprilisban az interneten találtam rá Nyáry Úr hirdetésére, ami nagyon szimpatikusnak és korrektnek bizonyult. Felhívtam, és Ő rövid időn belül meg is küldte azoknak a dokumentumoknak a listáját, amiket be kell adni, tehát újra elindítottuk az eljárást. Sajnos nem csak ezek a dokumentumok kellettek az elbíráláshoz, hanem Budapesti Kormányhivatal által kiállított papír is. Ez hosszabb időt vett igénybe, de idén márciusban végre elindult az utalás.

Nélküle (diploma ide-vagy oda) nem sikerült volna ilyen flottul összerakni a kérelemhez szükséges dokumentumokat. Bármikor kérdeztem tőle, vagy a tanácsát kértem (akár telefonon, akár e-mailben), mindig készséges volt és mindig pontosan dokumentálta az ügymenetet.

Sokat segített, és nagyon hálás vagyok Neki, örülök, hogy rátaláltam a hirdetésére a facebookon.”

Egy boldog anyuka 🙂