Nyáry Gusztáv

Német családi pótlék ügyintéző

Kapcsolat, elérhetőség, telefonszám

+3620 435 4295

Nyáry szünet 🙂 Szabadságon...

Kedves ügyfelem!

Alábbi időpontokban szabadságon leszek, egyáltalán nem leszek elérhető

📵 se telefont nem veszek fel, (de majd visszahívok mindenkit)
⛔️ se emailt nem válaszolok meg, (de attól még lehet írni, amit később megválaszolok)
❌ se messenger üzenetekre nem írok vissza (de írni azért lehet)
👹 a postagalambot is visszazavarom a feladóhoz 😃 (Na jó, csak vicc. Nincs is postagalamb-leszállópályám…)

 Szabadságom időpontjai

2024. június 21-29. között
2024. július 16-19. között
2024. július 22-29. között
2024. augusztus 8-9. között

A jó munkához idő kell, meg egy normális, kipihent szellemű és lelkű ember 😉🆘 Valóban sürgős ügyben 

( = határidő közelsége vagy hosszabbítása miatt), kérem hogy írd meg a neved és a problémát SMS-ben figyelemfelkeltés céljából 

Nyáry Gusztáv telefonszáma:

0620 435 4295

Igyekszem a lehető leghamarabb választ adni.

A köztes időszakban természetesen dolgozom, szépen sorban mindenkit visszahívok, minden emailt sorrendben megválaszolok.🆕 ÚJ ügyfelek

kérem, hogy tájékozódjanak a itt a jogosultságról és regisztráljanak a weboldalamon.

A rendszerem el fogja nekik küldeni automatikusan emailben az elinduláshoz szükséges tudnivalókat, az ügyintézéshez szükséges papírokat. A szabadságom után pedig majd felhívom őket, hogy bemutatkozzak, a kérdéseiket megválaszoljam, a részleteket megbeszéljük.💔 Elváltak, tartósan külön élők részére információk ide kattintva érhetők el.📧 Hírlevél feliratkozás ide kattintva.

Szíves türelmedet és megértésedet kérem és köszönöm. ❤️ 
Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző

Szívesen visszahívlak 🙂

Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző
Nyáry Gusztáv, német családi pótlék ügyintéző

Bármilyen kérdésed van német családi pótlékkal, esetleg más német ügyekben, pl. válás kapcsán felmerült problémák, Németországba való költözéssel kapcsolatos kérdések, keress bátran az alábbi elérhetőségeimen.

Ha levelet kaptál, amire szükségem lesz az első beszélgetésünk során, bátran küldd el emailben (az utolsó levelet, amit kaptál a Familienkassétól ill. más ügyben mástól), amelyben add meg, kérlek, a telefonszámodat is.

Ebben az esetben nem muszáj az alábbi visszahívás kérő űrlapot kitöltened, az email alapján vagy megoldási javaslatot ill. árajánlatot küldök, vagy magamtól is felhívlak.

A sok német családi pótlék ügy miatt sokan keresnek, így megeshet, hogy nem tudom felvenni a telefont, de természetesen, amint lehetséges, mindenkit visszahívok, minden emailt megválaszolok.

Mennyibe kerül a tanácsadás?

Ha a német családi pótlék jogosultsággal ill. ügyintézéssel kapcsolatban hívsz, mert még vannak kérdéseid, mielőtt megrendeled a szolgáltatást, akkor a beszélgetés díjmentes.

Ha elakadt német családi pótlék ügyedben szeretnél tájékozódni, hogy van-e egyáltalán megoldás a problémádra, amelyben konkrét segítségemet kéred, akkor a későbbi megbízás – pl. levél megírására, hiánypótlásban való segítségre, fellebbezésre, stb. – tartalmazza a beszélgetés díját.

Ha „csak egy kérdés” van, amit szeretnél feltenni, akkor írj rám messengeren, az gyorsabb mindkettőnknek, mint hogy vissza tudlak hívni, és nem kell kellemetlenül érezd magad, hogy a munkámban feltartasz (nem tartasz, ez a dolgom 😉 ).

Ha a saját magad által megkezdett és intézendő ügyben kérsz tanácsot, pl. már beadott vagy beadandó kérvény miatt kell egy tanács, de nagyobb segítséget nem akarsz, akkor annak lehet díja. Általában óradíjat számolok fel, de perc alapon. Ezt, kérlek, a beszélgetés elején jelezd, és természetesen aszerint egyeztetünk.

Visszahíváshoz

kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kérdésed vagy problémád van

német családi pótlék ügyben, 

lehetőség szerint

egy munkanapon belül

személyesen visszahívlak.

„Nyáry Gusztáv személyében egy korrekt, lelkiismeretes, nem pénzéhes és nem utolsó sorban emberséges embert ismertem meg, aki bonyolultabb feladatot is rutinból meg tud oldani. Munkájával, szolgáltatásával maximálisan meg vagyok elégedve és bátran ajánlom bárkinek. Köszönöm közreműködését: M.József”

Nyáry Gusztáv elérhetősége

Nyáry Gusztáv, egyéni vállalkozó

1146 Budapest, Mimóza utca 4.  (csak székhely, nincs személyes ügyfélszolgálat!)
Telefonszám:

+3620 435 4295

A sok ügy miatt sokan keresnek, így megeshet, hogy nem tudom felvenni a telefont, de természetesen, amint lehetséges, visszahívlak, hogy német családi pótlékkal kapcsolatos kérdésedet megválaszoljam, problémádat megoldjam.

Ha megoldható, kérlek, egy emailben írd le, mi történt német családi pótlék ügyedben, mi a kérdésed, problémád, mikor mi történt (időrendi sorrendben), hol akadtál el. Ha levelet kaptál a Familienkassétól ill. más német ügyben mástól, azt, kérlek, emailben küldd el nekem a telefonszámodat megadva.

„Feltétel nélkül ajánlom Önt és a Szolgáltatását, mert professzionális és felkészült mindenben, teljes mértékben korrekt, mindenre kiterjedő figyelemmel és körültekintéssel. 

Bárcsak az Élet minden területén lennének ‘Nyáry Gusztávok’!

A Szolgáltatását nem csak munkának tekinti, hanem egyfajta küldetésnek, hogy ami jár az embernek, azt meg is kapja.”

Török Beatrix, Pilismarót

Messengeren ezen a címen írhatsz rám: https://m.me/nemetugyintezo

Két kérés:

  1. Ne a privát messenger elérhetőségemet használd, kérlek, hanem a fentit. Köszönöm, hogy a magánszférámat tiszteletben tartod.
  2. Messengeren ne küldj nekem fotókat, beszkennelt leveleket, azokat emailben kérem (lásd alább)

Friss hírek, figyelmeztetések, tippek németországi hivatalos és pénzügyekben, jogi támogatás, gyakran ismételt kérdésekre válaszok, vélemények, lelkitámasz 🙂

Email cím

nemetcsaladipotlek@gmail.com

Kérdésedet a jogosultsággal (lásd még elváltak esete) kapcsolatban szívesen megválaszolom emailben is. Ha levelet kaptál a Familienkassétól, bátran küldd el olvasható fotóként vagy beszkennelve. A sok ügy miatt előfordulhat egy kis várakozási idő, de igyekszem néhány napon belül választ adni mindenkinek.

  • német családi pótlék változások, amikről tudnod kell…
  • tipikus Kindergeld problémák és megoldásuk, amik Téged is érintenek…
  • pletykák és tévhitek, amit nem szabad elhinned…
  • Hogyan védd meg magad a “farkasoktól”? – Jogi önvédelmi tippek…
  • bíztatás, segítség és támasz, nehogy feladd! 😉
  • aktuális havi német családi pótlék kifizetési időpontok
  • pici reklám a szolgáltatásaimról, újdonságaimról…

Mindenféleképpen ajánlom az Ön szolgáltatását!

Nagyon megbízható, mindenben részletes tájékoztatást és segítségnyújtást kaptam!

Kun Tímea, Budapest